FAQ

Klein Zwitserland

Hieronder lees je de meest gestelde vragen, mocht je toch nog vragen hebben laat het ons weten door te mailen naar kleinzwitserland@maxhealthclub.nl. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan online contact op of bel 070-3549328.

Lid worden kan alleen op afspraak. Deze afspraak plan je in door een email te sturen naar sales@maxhealthclub.nl of via het online afspraakformulier.

Je kan bij de receptie om een speciaal mutatieformulier vragen. Dat vul je volledig in met de reden van het tijdelijk niet kunnen sporten en met begin- en einddatum. Je levert dit volledig ingevulde formulier èn enig bewijs in bij de receptie.  Daarna word je verzoek in behandeling genomen. Wij laten je zo snel als mogelijk weten of jouw verzoek is gehonoreerd. 

Kosten voor de mutatie bedragen:

  • Zwangerschap of medische reden: eenmalig € 10,-
  • Vakantie/werk/: € 10,- per maand.

De kosten worden na verwerken in één keer van je rekening afgeschreven.

Let op! Mutaties korter dan 4 weken worden niet in behandeling genomen. Een mutatie moet voordat jouw aangevraagde mutatieperiode ingaat ingeleverd worden en kan niet achteraf van deze periode verwerkt worden.

Opzeggen doe je persoonlijk bij de receptie of per email naar kleinzwitserland@maxhealthclub.nl

Er geldt een opzegtermijn, na de minimale looptijd van het abonnement, van één maand of vier weken afhankelijk van je abonnement.

Als de opzegging verwerkt is dan krijg je hier per e-mail een bevestiging met daarin de definitieve einddatum van het abonnement.

Inhoud wissel

Aan de Vliet

Hieronder lees je de meest gestelde vragen, mocht je toch nog vragen hebben laat het ons weten door te mailen naar aandevliet@maxhealthclub.nl. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan online contact op of bel 070-3864440. 

Voor het reserveren van squashbanen kunt u gebruik van deze link.

Het lid is altijd verantwoordelijk voor zijn introducé (zie ook huisregels). Wil je niet vooraf voor uw introducé betalen dan reserveer je niet en kijk je ter plekke of er een baan vrij is. Je bent afhankelijk van de beschikbare vrije banen op dat moment.

U bent afhankelijk van de beschikbare vrije banen op dat moment.

Een dagpas is door Max Health Club ter beschikking gesteld. Het is geen betaalmiddel voor racketsporten. Er kan niet van tevoren worden gereserveerd.

Dat kan. Je bent welkom op iedere vrije baan te oefenen zolang als je wil. Je bent afhankelijk van de beschikbare vrije banen op dat moment.

Graag bellen en in overleg met ons de nieuwe afspraak plannen. Wij zetten bij de reservering dat deze is betaald. Geld retour is niet mogelijk.

U kunt altijd doorspelen bij voldoende beschikbare banen en in overleg met de receptie.