Boksen

Redenen om te gaan starten met boksen bij Max Health Club zijn er meer dan genoeg. Je kunt van boksles ten eerste slanker worden, omdat je tijdens het uitoefenen van deze sport veel calorieën verbrandt. Naast dat boksen zorgt voor het verbranden van calorieën, krijg er ook sterkere en soepele spieren van. Hier komt overigens nog bij dat je door boksen minder stress hebt in het alledaags leven, dat je meer energie krijgt en dat je sociale vaardigheden gestimuleerd worden. Door het volgen van bokslessen verbetert het geestelijk gestel en je kunt jezelf beter verdedigen waardoor je zelfvertrouwen en zelfrespect vanzelfsprekend ook gaan stijgen.

Boksen bij Max Health Club in Den Haag

Ben je benieuwd naar boksen in Den Haag? Dan ben je voor de beste bokslessen zonder enige twijfel bij Max Health Club zijn. Bij onze  sportschool kun je namelijk doen aan boksfit (een combinatie tussen boksen en fitness), boksen en bokszaktraining. Benieuwd wanneer deze momenten zijn? Bekijk het schema van Max Health Club Klein Zwitserland of van Max Health Club Aan de Vliet en vind jouw training op het rooster.

Vraag direct jouw proefweek aan en start met boksen

Overweeg je om bij Max Health Club te starten zodat je kunt werken aan je fitheid, kracht, coördinatie en gewicht? De mogelijkheden zijn bij ons haast eindeloos en je hebt de mogelijkheid om een proefweek te boeken bij ons. Een proefweek is een week waarin je onbeperkt gebruik kunt maken van alle faciliteiten in de sportschool, zonder dat je hier een cent voor betaalt. Na deze proefweek kun je een besluit nemen of je lid wilt worden van Max Health Club. Bij ons kans je terecht voor Boksen in Scheveningen.

Gratis proefweek

Klik op jouw locatie en laat je gegevens achter voor het maken van een eerste afspraak. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat een goed moment is voor jou om langs te komen in de club. Je kunt ook meteen aangeven wanneer je wil starten met jouw gratis proefweek.

Kies jouw locatie

Kies Aan de Vliet