Boksen

Men gaat steeds vaker boksen om de lichamelijke en geestelijke gezondheid te stimuleren. Volgens cijfers doen meer dan 70.000 Nederlanders aan boksen en dit aantal blijft naar verwachting alsmaar stijgen. De vele voordelen van boksen fitness worden met de jaren mee namelijk steeds meer belicht, waardoor men sneller benieuwd wordt naar boksen en de mogelijkheden die deze sport met zich mee kan brengen.

Boksen in Den Haag

Redenen om te gaan starten met boksen in Den Haag zijn er meer dan genoeg. Je kunt van boksles ten eerste slanker worden, omdat je tijdens het uitoefenen van deze sport veel calorieën verbrandt. Naast dat boksen zorgt voor het verbranden van calorieën, krijg er ook sterkere en soepele spieren van. Hier komt overigens nog bij dat je door boksen minder stress hebt in het alledaags leven, dat je meer energie krijgt en dat je sociale vaardigheden gestimuleerd worden. Door het volgen van bokslessen verbetert het geestelijk gestel en je kunt jezelf beter verdedigen waardoor je zelfvertrouwen en zelfrespect vanzelfsprekend ook gaan stijgen.

Bokszaktraining bij Max Health Club

Ben je benieuwd naar boksen in Den Haag? Dan ben je voor de beste bokslessen zonder enige twijfel bij Max Health Club zijn. Bij onze  sportschool kun je namelijk doen aan boksfit, boksen fitness en bokszaktraining. Bokszak training is één van de meest populaire groepslessen die je bij Max Health Club kunt volgen, zowel in je eentje als met je vrienden.

Je kunt bij Max Health Club een vrijblijvende intake doen om de beste sportschool van de regio zelf te ervaren. Daarnaast kun je bij ons onbeperkt gebruik maken van bokslessen onder begeleiding van een deskundige boks trainer. Naast boksen kun je bij Max Health Club ook gebruik maken van de sauna, het zwembad, de wellness, fitness, aerobic, yoga en nog veel meer. Bij ons staat het creëren van meer bewustzijn als het gaat om de gezondheid van de mens op nummer 1. Op deze manier willen wij zorgen voor het achterlaten van een gezondere, betere wereld voor de volgende generatie.

Vraag direct jouw proefweek aan

Max Health Club staat heeft over de loop der jaren niet voor niets de titel als één van de beste sportfaciliteiten van Den Haag mogen behalen. Heb je nog vragen over boksen, bokszaktraining, boksfit en dergelijke, dan kun je altijd contact opnemen met ons.

Overweeg je om bij Max Health Club te starten zodat je kunt werken aan je fitheid, kracht, coördinatie en gewicht? De mogelijkheden zijn bij ons haast eindeloos en je hebt de mogelijkheid om een proefweek te boeken bij ons. Een proefweek is een week waarin je onbeperkt gebruik kunt maken van alle faciliteiten in de sportschool, zonder dat je hier een cent voor betaalt. Na deze proefweek kun je een besluit nemen of je lid wilt worden van Max Health Club. Bij ons kans je terecht voor Boksen in Scheveningen.