Groepslessen

Steeds meer mensen doen tegenwoordig aan groepslessen. Volgens cijfers beoefent ruim een vijfde deel van alle Nederlanders wekelijks minstens één sportsoort, waaronder het volgen van een groepsles. In groepslessen is het niets meer dan werken aan je conditie, maar dan op een leuke en gezellige manier: op swingende muziek door het maken van ‘dansachtige’ bewegingen. Het gaat om een fysieke uitoefening op muziek waarbij er gewerkt wordt aan de coördinatie, tact, kracht en flexibiliteit.

 

Groepslessen in Den Haag

Redenen om te starten met groepslessen in Den Haag zijn er genoeg. Groepslessen zijn volgens wetenschappelijk onderzoek namelijk goed voor je hart, longen, spieren, hersenen, evenwicht, coördinatie en balans. Daarnaast verlaagt een workout de bloeddruk, stress en angst wordt verminderd, je kunt beter slapen en het immuunsysteem wordt versterkt.

Nog een voordeel van groepslessen is dat je met een hele groep samen kunt gaan sporten om je uithoudingsvermogen te trainen. Zowel jongeren, ouderen, mannen en vrouwen: groepslessen zijn geschikt voor vrijwel iedereen die zijn of haar coördinatie, kracht en flexibiliteit wil trainen. Wil je beginnen met groepslessen in Scheveningen, Voorburg of Den Haag? Dan kan zeker dit bij Max Health Club. Groepslessen worden hier o.a. gegeven in de vorm van een Total Body Workout en Bodyshape. Naast deze vormen worden er via Les Mills ook programma’s als BodyPump, BodyBalance, BodyAttack, SH’BAM, Barre, Grit en RPM gegeven. En van House Of Workouts staan ook de Xcore lessen op het rooster.

Groepslessen voordelen bij Max Health Club

Bij Max Health Club kun je terecht voor een uniek en gevarieerd aanbod aan soorten lessen en bewegingsactiviteiten als je groepslessen wil gaan doen. Denk aan groepslessen gecombineerd met fitness, groepslessen voor beginners, body workout sessies, cycling sessies in de spinning studio, fitness in de grote zaal, yoga en pilates classes, een sectie waar op contact sport wordt gefocust en een deel speciaal bestemd voor de jongere leden. Max Health Club staat namelijk bekend als één van de beste sportscholen te vinden in Den Haag. Zeker ook omdat de Les Mills programma’s als BodyBalance, BodyPump, BodyAttack, Grit, SH’BAM en Barre worden gegeven.

Het rooster voor de verschillende groepslessen is overigens gemakkelijk online te vinden op de members pagina’s voor Klein Zwitserland en Aan de Vliet. Wil je met groepslessen starten? Dan is nog een bijkomend voordeel dat je slechts goede schokbestendige sportschoenen nodig hebt, meer heb je voor groepslessen niet nodig. Sterker nog, bij alle yogalessen zijn schoenen natuurlijk helemaal niet nodig. Bij Max en Health Club ligt de focus overigens vooral op het creëren van meer bewustzijn als het gaat om de algehele gezondheid van onze leden. Wij willen namelijk bijdragen aan een gezondere wereld voor de volgende generatie, voornamelijk door het maximale te halen uit de fysieke en mentale gezondheid.

Vraag direct jouw proefweek aan

Heb je verder nog vragen over groepslessen Den Haag? Dan kun je altijd bij de medewerkers van Max Health Club terecht. Wij staan je graag te woord en voorzien elke klant van professionele begeleiding door een ervaren instructeur. Het enige wat je hoeft te doen om te starten, is het aanvragen van een gratis proefweek.

Door aerobicslessen/aerobics workout of fitness aerobics een gratis week uit te proberen kun je zelf ervaren wat je bij Max Health Club kunt verwachten. Je kunt tijdens de proefweek uitgebreid gebruik maken van alle faciliteiten van de sportschool en ook aerobicslessen volgen. Je hoeft niets te betalen voor de proefweek. Groepslessen in Scheveningen of groepslessen in Voorburg proberen? Maak dan nu gebruik van onze gratis proefweek.