Indoor Cycling

Max Health Club staat beter bekend als één van de beste sportscholen in Den Haag, vooral als je zoekt naar indoor cycling in Den Haag. In ons familiebedrijf wordt de focus gelegd op het creëren van meer bewustzijn van de gezondheid en het volgen van een gezondere levensstijl. Dit is dan ook de reden waarom wij professionele begeleiding en steun bieden van ervaren indoor cycling instructeurs tijdens een indoorcycling les.

Redenen om aan indoor cyclingles te beginnen zijn er meer dan voldoende. Tijdens een indoor cycling les verbrandt je lichaam veel calorieën in een vrij korte tijd. Daarnaast worden je gewrichten en spieren bij indoor cyclingles niet belast, het uithoudingsvermogen wordt verhoogd, de doorbloeding wordt gestimuleerd en je kunt indoor cycling zowel thuis in je eentje als in de sportschool in groepsverband uitoefenen. Andere redenen om te starten met indoor cycling les is dat je zelf het type training en niveau kunt uitkiezen, dat je het altijd kunt uitoefenen en dat indoor cycling geschikt is voor iedereen: zowel jong als oud, man als vrouw hebben baat bij indoor cyclingles

Indoor Cycling bij Max Health Club in Den Haag

Wil je met indoor cycling starten voor extra fitheid, uithoudingsvermogen en meer kracht, dan heb je meerdere opties bij Max Health Club als het om groepslessen gaat. Denk onder andere aan Power Cycling, Freestyle Cycling en Cycle Shape. Elke indoorcycling groepsles wordt gegeven in de indoor cycling studio onder begeleiding van een fitness instructeur.

Power cycling

Bij Power Cycling kies je voor groepslessen waarbij je 45 minuten intensief fietst. Dit is altijd op basis van je eigen FTP, je Functional Threshold Power. In simpele bewoordingen gaat het hier om de kracht waarmee je op de pedalen drukt. Je kunt de intensiteit van jouw Power Cycling volgen op een groot scherm. Onze instructeur zorgt voor professionele begeleiding, waardoor jij je conditie op je eigen tempo op kunt bouwen.

Freestyle cycling

Bij Freestyle Cycling gaat het om een old school ‘fietstocht’. Voor deze groepslessen heb je geen FTP-test nodig. Het gaat hierbij om het opbouwen van je conditie en uithoudingsvermogen op een plezierige manier. Spelenderwijs ben je bezig met intervallen, hoge intensiteit, racen en klimmen. Serieuze doelen, maar luchtig gebracht.

Cycle shape

Ook bij cycle shape draait het uiteraard om workouts op de fiets. Tijdens deze indoor cyclinglessen maak je gebruik van lichte handgewichten. De les is meer dan een training. Door de diverse omgevingseffecten, zoals harde muziek, discolichten en visuals, maakt je lichaam automatisch endorfine aan. Natuurlijk krijg je ook hierbij begeleiding van een ervaren instructeur. Je conditie opbouwen én genieten dus!

Naast indoorcycling kun je bij Max Health Club ook terecht voor fitness in een grote fitnessruimte, aerobic, yoga, sauna, zwembad en verschillende groepslessen die zowel jong als oud kunnen volgen. Door regelmatig je lichaam in beweging te houden zorg je voor meer balans, niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Hierdoor krijg je meer innerlijke rust en ben je stressbestendiger.

Vraag direct jouw proefweek aan en start met indoor cycling

Wil je binnenkort gaan starten met indoor cyclen, dan ben je bij Max Health Club aan het juiste adres. Onze sportschool staat namelijk niet voor niets bekend als één van de beste sportfaciliteiten voor indoor cycling. Max Health Club zet de focus vooral op de gezondheid van de mens en probeert zich vooral in te zetten bij het creëren van extra bewustzijn op een gezonder leven. Met vragen kun je ons overigens altijd benaderen.

Overweeg je indoor cycling bij Max Health Club te starten, dan heb je de mogelijkheid om eerst een volledig kostenvrije proefweek aan te vragen zodat je de sportschool zelf kunt ervaren. Een proefweek kan omschreven worden als een week waarbij je onbeperkt gebruik kunt maken van faciliteiten als het om indoor cycling gaat, geheel gratis. Na de proeftijd van 7 dagen kun je bepalen in hoeverre je daadwerkelijk meedoet met indoorcycling. Je kan ons vinden in Scheveningen en Den Haag Voorburg.

Gratis proefweek

Klik op jouw locatie en laat je gegevens achter voor het maken van een eerste afspraak. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat een goed moment is voor jou om langs te komen in de club. Je kunt ook meteen aangeven wanneer je wil starten met jouw gratis proefweek.

Kies jouw locatie

Kies Aan de Vliet