Pilates

Pilates is een inspannende lichamelijke en geestelijke conditietraining waarbij je werkt aan het verbeteren van je kracht, coördinatie, evenwicht en flexibiliteit. Daarnaast werkt het ook stress verlagend, concentratie verbeterend en wordt het immuunsysteem versterkt. De reeks van opeenvolgende oefeningen worden meestal op een mat beoefend. Pilates is geschikt voor personen van elke leeftijd die op zoek zijn naar wat innerlijke rust.

Pilates in Den Haag

Cijfers tonen aan dat personen die regelmatig aan pilates doen, gezonder leven en dat hun lichaam en geest meer in balans is. Het volgen van een aantal pilateslessen kan wonderen doen voor het fysieke en mentale gestel van iemand. Door pilates te overwegen kun je zorgen voor meer innerlijke rust en een kalmer gevoel bij jezelf. Je leeft immers meer in het ‘nu’ en je bent volledig bewust van je omgeving, je gevoelens en je focus.

Het enige wat je nodig hebt om van start te gaan met pilateslessen in Max Health Club is je eigen mat, meer niet.

Pilates voordelen bij Max Health Club

Zoek je naar pilates in Voorburg Den Haag of Scheveningen, dan kun je bij Max Health Club terecht voor pilateslessen, pilatesfitness, zowel voor gevorderden als voor beginners. Alle lessen worden begeleid door een ervaren pilates instructeur waar je met al je vragen terecht kunt. Naast pilateslessen kun je bij ons ook terecht voor yoga, fitness, sauna, zwembad, aerobics, groepslessen en nog meer.

Redenen om te starten bij Max Health Club zijn er meer dan genoeg. Door pilates kun je namelijk je lichaamshouding verbeteren en eventuele blessures voorkomen en verhelpen, aangezien de wervelkolom en de rest van het lijf veel sterker en soepeler worden. Nog een bijkomend voordeel is de stressverlaging en de verhoging in de lichaamsbewustheid; je bent immers meer bezig met je lichaam dan met je zorgen. Pilates is overigens ook een uitstekende manier om in vorm te blijven of af te vallen.

Vraag direct jouw proefweek aan

Wil je met pilateslessen gaan beginnen binnenkort, dan is Max Health Club de ideale sportschool. Bij ons staat de gezondheid van de mens namelijk op nummer 1, waardoor bij ook de focus leggen op het creëren van extra bewustzijn als het om een gezond lichaam en ontspannen geest gaat. Volgens meerdere personen die pilateslessen in Den Haag volgen is deze sportschool één van de besten van de regio. Bij ons kans je terecht voor pilates in Scheveningen en pilates in Voorburg.

Voordat je pilates gaat starten bij Max Health Club, vraag eerst een volledig kostenvrije proefweek aan. Een proefweek is een week bij de sportschool waarbij je gebruik kunt maken van alle pilatesfaciliteiten, zonder dat je hiervoor hoeft te betalen. De proefweek duurt echter, zoals de naam al zegt, slechts 7 dagen. Wil je daarna niet meer sporten bij Max Health Club? Dan kun je je abonnement vrijblijvend stoppen.