Pilates

Pilates is een inspannende lichamelijke en geestelijke conditietraining waarbij je werkt aan het verbeteren van je kracht, coördinatie, evenwicht en flexibiliteit. De nadruk wordt wel gelegd op de core van het lichaam en zorgen we vanuit daar dat de spieren sterker worden. Het enige wat je nodig hebt om van start te gaan met Pilates lessen in Max Health Club is je eigen mat, meer niet!

 

Pilates bij Max Health Club Den Haag

Zoek je naar Pilates in Voorburg Den Haag of Scheveningen, dan kun je bij Max Health Club terecht voor Pilates lessen voor zowel gevorderden als voor beginners. Alle lessen worden begeleid door een ervaren Pilates instructeur waar je met al je vragen terecht kunt. Er wordt klassieke Pilates gegeven en een moderne variant. Benieuwd wanneer deze momenten zijn? Bekijk het schema van Max Health Club Klein Zwitserland of van Max Health Club Aan de Vliet en vind jouw Pilates les op het rooster.

Vraag direct jouw proefweek aan en start met Pilates

Wil je met pilateslessen gaan beginnen binnenkort, dan is Max Health Club de ideale sportschool. Bij ons staat de gezondheid van de mens namelijk op nummer 1, waardoor bij ook de focus leggen op het creëren van extra bewustzijn als het om een gezond lichaam en ontspannen geest gaat. Volgens meerdere personen die pilateslessen in Den Haag volgen is deze sportschool één van de besten van de regio. Bij ons kans je terecht voor pilates in Scheveningen en pilates in Voorburg.

Voordat je pilates gaat starten bij Max Health Club, vraag eerst een volledig kostenvrije proefweek aan. Een proefweek is een week bij de sportschool waarbij je gebruik kunt maken van alle pilatesfaciliteiten, zonder dat je hiervoor hoeft te betalen. De proefweek duurt echter, zoals de naam al zegt, slechts 7 dagen. Wil je daarna niet meer sporten bij Max Health Club? Dan kun je je abonnement vrijblijvend stoppen.

Gratis proefweek

Klik op jouw locatie en laat je gegevens achter voor het maken van een eerste afspraak. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat een goed moment is voor jou om langs te komen in de club. Je kunt ook meteen aangeven wanneer je wil starten met jouw gratis proefweek.

Kies jouw locatie

Kies Aan de Vliet