Yoga

Vrijwel iedereen heeft wel eens de behoefte om tot rust te komen en dit kan heel gemakkelijk door yoga. Zowel het lichaam als de geest worden gekalmeerd, je kunt dingen sneller loslaten, je gedachten worden op nul gezet en je leeft meer in het nu. Het dagelijks leven van de meeste Nederlanders is vrij druk. Dit maakt het nog interessanter om te denken aan de mentale en fysieke voordelen die yoga kan bieden.

 

Yoga in Den Haag

Ben je op zoek naar de mogelijkheden van yogalessen in Scheveningen of yogalessen in Voorburg Den Haag onder begeleiding van een professionele yoga instructeur? Dan ben je bij Max Health Club aan het juiste adres. Bij ons staat de gezondheid en de fitness van onze leden op nummer 1. Daar komt nog bij dat we niet voor niet als één van de beste sportscholen voor verschillende sportsoorten zoals bijvoorbeeld yogalessen beschouwd worden. Naast de yogaruimte kun je ook gebruik maken van het fitnesscentrum, het zwembad, de sauna, het stoombad en de infraroodlampen.

Waarom je met yogalessen moet starten? Yoga stimuleert spierversterking, een verbeterde lichaamshouding, ontspanning, sterke botten en spieren en een verbeterde zuurstofopname en bloedcirculatie. Je wordt er overigens leniger door, je kunt pijn verzachten, het immuunsysteem versterken, stress verminderen, beter op gewicht blijven en nek- en rugklachten verhelpen.

Yoga soorten bij Max Health Club

Als je yoga in Den Haag zoekt, dan kom je al snel te weten dat Max Health Club bekend staat als één van de beste sportscholen in de omgeving. Bij ons staat een gezond en gebalanceerd leven voor iedereen namelijk centraal. Wij zijn van mening dat het belangrijk is om bewustheid te creëren als het gaat om de gezondheid van de mens, vooral om te zorgen voor een gezonde wereld voor de toekomstige generatie.

Het aanbod aan soorten yogalessen is vrij uitgebreid. Dit geldt voor zowel jongeren als de wat ouderen onder ons; yoga is immers geschikt voor personen uit vrijwel elke leeftijdsgroep. Je kunt yogalessen volgens als Vinyasa Yoga, Asthanga Yoga, Yin Yang Yoga, Yin Yoga, Pilates of meditatie. Het gaat om verschillende soorten yogalessen in groepsverband onder begeleiding van een ervaren instructeur. De instructeur motiveert je om fitter en sterker te worden middels innerlijke kracht, coördinatie en zelfvertrouwen. Voornamelijk worden de yogalessen bij Max Health Club gegeven in de rustgevende Studio 3.

Op Max Health Club Aan de Vliet bieden we op woensdagavond ook zwangerschapsyoga aan en op vrijdagochtend postnatale yoga.

Vraag direct je proefweek aan

Benieuwd naar meer informatie over yogalessen? Dan is het verstandig om eerst een proefweek aan te vragen bij Max Health Club. Ervaar tijdens de proefweek zelf hoe de yogalessen worden gegeven. Bij ons kan je terecht voor yoga in Scheveningen en yoga in Voorburg.

Je kunt Ashtanga yogalessen volgen, maar ook Yin Yang Yogales, yoga voor beginners, Vinyasa Yoga, Yin Yoga en nog veel meer. Zelfs Pilates en meditatie behoort tot de mogelijkheden die je eerst kunt ervaren tijdens de proefweek als je met yogalessen wilt starten. Voor de proefweek betaal je overigens helemaal niets.