Nieuwe gezichten bij Max Health Club Klein Zwitserland

Het team bij Max Health Club Klein Zwitserland heeft de afgelopen tijd wat wijzigingen in de samenstelling gehad en we stellen de knappe koppen graag aan je voor.

Meet Eline! Iemand die de afgelopen periode hééééél veel yogalesjes op zich heeft genomen en die per juni haar vaste les Ashtanga-les krijgt op dinsdag om 10 uur. Precies haar favoriete stijl van yoga, dus dat komt mooi uit!

 

Onze nieuwe, fanatieke Aquashape-instructeur Gideon. Te vinden in het bad op dinsdag om 11:30 uur en donderdag om 11:00 uur. Dit zijn meteen (tijdelijks) nieuwe tijden van deze les!

Max bij Max! Ja, eindelijk! Max versterkt het team achter de receptie op dinsdag en in het weekend.

Henneke versterkt het team van Personal Trainers als zwemcoach. Vind haar in het bad en wil je haar linken aan een lid? Dan kan dat via onze PT-coördinator Michael.

Ze lopen er al een tijdje, maar de drie nieuwste gezichten van de fitness en Mees en Mats ook bij de receptie, verdienen ook zeker een mooi plekje in de nieuwsbrief. Van boven naar beneden en van links naar rechts, Marciano, Mees en Mats.

Elektra is op precies 1 mei gestart achter de receptie. Kom je koffietje of shakey halen op maandag en zaterdag en zij zal je helpen.