Over Klein Zwitserland

Op de bovenste etage bevindt zich een fitnessruimte van maar liefst 600 m2 groot. Met het nieuwste apparatuur van Technogym kan er vrij worden getraind. Er is loopt altijd een fitnessinstructeur rond om jou begeleiding te geven om passend te kunnen trainen. Ben je al lid en wil je een afspraak maken om een sportschema aan te passen of een feedback sessie in te plannen? Dan kun je dit altijd inplannen bij de balie.

Ben je op zoek naar meer coaching, dan kan dit natuurlijk ook onder begeleiding van een Personal Trainer. Met een team van ruim 30 trainers is er altijd iemand die bij je past voor de juiste coaching en motivatie om aan jouw gezond- en fitheid te werken. Alle soorten Personal Training en tarieven bij Max Health Club worden voor je op een rijtje gezet op de bijbehorende pagina. Ben je al lid en wil je meer informatie hierover? Vraag hiernaar bij de balie en jouw verzoek voor (kennismaking met) Personal Training wordt behandeld.

Train je liever in groepsverband? Dan bieden wij jou een gevarieerd programma aan met verschillende soorten lessen. Naast het volle Indoor Cycling programma kun je ook deelnemen aan Yoga- en Pilateslessen, Total Workouts en Steplessen en aan van de lessen van het Les Mills programma zoals BodyBalance, SH’BAM en BodyPump. Het volledige rooster kun je hier vinden of als member in jouw Mywellness app van Technogym.

De extra benefits op locatie Klein Zwisterland:
  • Een in-house team van specialisten op het gebied van fysiotherapie
  • Een 20 meter lang zwembad waarbij je jouw eigen baan kunt reserveren via jouw Mywellness app van Technogym
  • Een uitgebreide wellness area met de bijbehorende faciliteiten als een sauna, stoombad en infraroodlampen
  • Dagelijkse en gratis kinderopvang
  • Maandelijkse evenementen voor leden zoals masterclasses, workshops en sportmarathons

Benieuwd wat en wanneer iets zich precies afspeelt op deze vestiging? 

Schrijf je in voor de twee wekelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Stel je vraag

Wil je meteen in contact komen met deze locatie? Dat kan!