Personal Trainers Aan de Vliet

Een team van gecertificeerde Personal Trainers staat voor je klaar bij Max Health Club Aan de Vliet. Zij vertellen graag iets meer over zichzelf, zodat we kunnen kijken of jullie een match zijn.

Kim Brand - PLATINUM

“Een bootcamp, een yogales, een krachttraining. Daar draai ik mijn niet voor om. Ik werk al ruim 10 jaar als zelfstandig personal trainer. De reden is simpel. Mijn werk is mijn passie. Van fitgirl tot coachpotato vind ik het een uitdaging om samen dé manier te vinden om jouw doel te bereiken.
Iedereen is anders. Ieder doel is anders. Maar ik zorg samen met jou dat we dat doel gaan behalen.”

Opleidingen & ervaring:

 • NASM Personal Training
 • Functionele Voeding bij Chivo
 • NLP Practitioner
 • NLP Master Trainer
 • Poweryoga docent 150 uurs opleiding
 • Ashtanga docent 200 uurs opleiding
 • Intensive Ashtanga Training met David Swenson
 • Fitvak A & B
 • Les Mills Instructeur BodyPump, BodyBalance en BodyJam
 • AALO Allround Aerobic Instructeur

Brigitte Lommers - PLATINUM

“Met heel veel plezier werk ik al jaren in de fitnessbranche, waarbij personal training en voedings- en leefstijl-coaching mijn passies zijn.
Veel mensen hebben vragen over 
voedingtraining en het verbeteren van hun leefstijl. De combinatie van voeding en beweging is de sleutel tot succes!
Het overbrengen van kennis en discipline, het stimuleren en motiveren in combinatie met de beleving van de klant bij het bereiken van het eindresultaat, is waar ik het voor doe. Ik ga dan ook graag met u de uitdaging aan om uw doel te bereiken!”

Opleidingen & ervaring:

 • AALO Personal training
 • AALO Hardloop trainer
 • AALO Sportvoeding
 • BGN gewichtsconsulente (mindfulness based)
 • Sportvasten
 • CIVAS Mental coach
 • Owner Body Boost personal training
 • Cognitieve therapeut
 • GRIT Strength instructeur
 • Medical fitness trainer
 • Sportvasten coach

Yaenty Heesen - SILVER

“Met veel plezier ben ik zelfstandig ondernemer en geef ik op verschillende locaties personal training en (Small) Group Training. De progressie en het zelfvertrouwen dat ieder individu kan opbouwen door middel van fitness zal altijd mijn drijfveer zijn. Het is zo ontzettend gaaf om te zien wat jouw lichaam allemaal kan en wat voor impact dit heeft op zowel de geestelijke als fysieke gezondheid!

Ik haal graag het uiterste uit mijzelf en anderen. Ieder fitnessdoel is een nieuwe uitdaging. Sluit één van deze doelen bij jou aan? Spiergroei (hypertrofie), spierkracht, spierkrachtuithoudingsvermogen, afvallen en/of aankomen? Laten we dan samen de uitdaging aangaan! Je kan jouw contactgegevens hieronder achterlaten zodat wij samen een plan van aanpak kunnen maken om jouw doel te bereiken! Ik heb er nu al zin in. Jij ook?!”

Opleidingen & ervaring:

 • AALO Fitness 1
 • AALO Fitness 2
 • AALO Fitness 3
 • Eigenaar van YOUR HEALTH Yaenty Heesen – zelfstandig ondernemer
 • High Performance Coach (diverse locaties)
 • Strength & Conditioning Coach
 • Personal Trainer (diverse locaties)

Erminio Heesen - BRONS

“Al 6 jaar houd ik mij bezig met fitness. Steeds meer onderzoek toont aan hoe belangrijk krachttraining is voor zowel fysieke als mentale gezondheid. Voor velen maakt de overload aan informatie op het gebied van fitness de stap om te beginnen net iets te groot. Vaak worden de beoogde resultaten niet behaald door o.a. trainingsintensiteit en kennis. Ik help je graag om je te voorzien van de juiste kennis, techniek en voordelen van fitness om zo jouw doel(en) te halen.

Mijn hart ligt bij spiergroei & kracht en hier houd ik mij ook het meest mee bezig. Mentaal kun je jezelf zo erg uitdagen wat dit betreft, maar uiteraard kan dit ook met conditie, (spierkracht)uithoudingsvermogen of afvallen. Mocht je dit niet volledig zelf kunnen, help ik je hier uiteraard graag bij!

Ben jij klaar om te werken aan de beste versie van jezelf? Maak dan een afspraak, zodat we samen jouw trainingsdoelen kunnen bespreken en we aan de slag kunnen!”

Opleidingen en ervaring:

 • HALO
 • Sport&People, Fitness Trainer A (i.o.)
 • Zelfstandig ondernemer
 • High Performance Coach
 • Judoleraar
 • Gymdocent

Rik Stolk - BRONS

“Één ding is zeker, sport(en) is mijn passie! Vroeger heb ik veel gebasketbald maar door knie blessures ben ik daarmee gestopt en moest ik veel naar de fysio/fitness toe voor oefeningen. Ongeveer 11 jaar later ben ik nog steeds te vinden in de fitness. Ik wil de kennis die ik heb gekregen overbrengen aan jou.

Zelf vind ik krachttraining het leukste wat er is. Jezelf uitdagen om sterker te worden en grotere spieren creëren. Maar heb jij hulp nodig met spierkracht, spieropbouw, spieruithoudingsvermogen dan wil ik je daar zeker bij helpen. Bij heel veel mensen ontbreekt het motivatie gedeelte maar hoe ik het zie is progressie de beste motivatie!

Als dit jou aanspreekt maak dan een afspraak, dan gaan we samen kijken naar jouw goals en voordat jij het weet worden ze werkelijkheid.”

Opleidingen en ervaring:

 • Sport & people, Fitvak A
 • Sport & people, Fitvak B (i.o)
 • Fitness instructeur
 • Bootcamp instructeur

Bryan van Leeuwaarde - BRONS

“Met heel veel plezier werk ik al jaren in de fitnessbranche. Naast het werken in de fitnessbranche heb ik ook gewerkt met mensen met een beperking. Ik vind het een uitdaging en een genot als ik mensen kan helpen met het verbeteren van hun eigen sport prestaties. Plezier en geduld, maar ook de kennis heb ik daarvoor in huis.

Wil jij graag sporten maar weet je niet hoe je moet beginnen of denk je juist ik kan het niet want ik heb een beperking, wacht dan niet langer en zoek contact met me op en samen zorgen we ervoor dat we met  de juiste training het gewenste resultaat zullen bereiken.”

Opleidingen en ervaring:

 • CIOS
 • Sport en spel met gehandicapten
 • Fitness A en B
 • Zelfstandig ondernemer
 • Sportmasseur
 • Voetbaltrainer