Postnatale yoga

Alle moeders opgelet! Onthaasten en minder stressen doe je tijdens de postnatale yoga bij Max Health Club Aan de Vliet in Den Haag en regio Voorburg. Tijdens de postnatale yoga oftewel ‘mama yoga’ mag je even alle zorgen om en over loslaten, een uurtje voor jezelf zonder kind, zodat jij daarna weer die super mama kan zijn! En daarbij werk je ook aan herstel van het lichaam en zorg je ervoor dat je op de juiste manier back in shape komt.

Het lichaam een handje helpen na zwangerschap

Postnatale yoga is speciaal voor vrouwen die net een kindje hebben gekregen. Het krijgen van een kindje is een hele verandering in je leven; het is een tijd van grote vreugde maar soms ook onzekerheid. Zowel lichamelijk als geestelijk zoek je weer balans. Via deze postnatale yoga wordt je ondersteund in het hervinden hiervan. Door middel van yoga- en ademhalingsoefeningen wordt je spierkracht weer opgebouwd en voel je de energie weer stromen. 

De voordelen van postnatale yoga

Je gaat je sterker en vitaler voelen. Het bekkengebied, de buikspieren, maar ook schouders, nek, armen en rug zullen volop aandacht krijgen. Naast het opbouwen van spierkracht is er ook aandacht voor ontspanning en merk je hoe je zowel fysiek, mentaal als emotioneel spanning los kunt laten.

De cursus is specifiek gericht op:

  • Oefeningen die bekkenbodem, buik en rug versterken
  • Geleidelijke opbouw van kracht, stevigheid en conditie
  • Opbouwen van nieuwe energie
  • Rust en aandacht voor jezelf
  • Voedingshoudingen
  • Til-technieken

Balans van lichaam en geest

Op deze manier kan jouw lichaam na de zwangerschap een hernieuwde balans vinden. Deze les is bedoeld voor moeders vanaf 6 weken tot 1 jaar na een bevalling, soms langer als het lichaam nog niet volledig is hersteld.

Wanneer zijn de lessen?

  • vrijdagochtend van 09:00 – 10:00 u

Locatie: zwangerschapsyoga wordt gegeven in STIL.| body & mindstudio

Hoe doe ik mee?

Het betreft geen cursus, waardoor je altijd kunt instromen en mee kunt doen zolang als jij wilt. Als je lid bent kun je gratis deelnemen aan deze lessen en tijdens de maanden dat het echt niet meer gaat, kun je kosteloos jouw lidmaatschap voor maximaal 6 maanden ‘bevriezen’. Je betaalt dan ook geen contributie. Wil je liever niet lid worden? Dat kan ook. Als niet-lid kun je een rittenkaart aanschaffen.

Rittenkaarten voor niet-leden

  • 5-rittenkaart voor €65 (2 maanden geldig)*
  • 10-rittenkaart voor €125 (4 maanden geldig)

** Overgehouden ‘strippen’ staan gelijk aan lessen die je na je zwangerschap mag volmaken volgens ons lesrooster of met fitnessbezoeken.

* De 5-rittenkaart is aan te schaffen indien je 30+ weken in je zwangerschap bent, of waneer je eerder aangeschafte 10-rittenkaart vol is.

Proefles

Wil je ons een keer uitproberen. Dat kan door contact op te nemen met Max Health Club Aan de Vliet.