Fysiotherapie

Beide locaties van Max Health Club beschikken over een in-house fysiotherapie dienst. Op de locatie Klein Zwitserland zit al 12 jaar Max Health Care gevestigd. Wilt u weer kunnen bewegen zonder pijn? Ervaart u rugpijn tijdens het slapen en wilt u dit verhelpen? Of heeft u last van uw knie tijdens het lopen en wilt u dit gericht laten behandelen? Fysiotherapie bij Max Health Care is de oplossing voor al uw fysieke klachten.

Het gedreven team bestaat uit fysiotherapeuten met meer dan 20 jaar ervaring en maar één doelstelling: uw klachten zo effectief mogelijk verhelpen. Ons team staat klaar om u te helpen. Een afspraak maken bij één van onze fysiotherapeuten kan altijd, hier heeft u geen doorverwijzing van uw arts voor nodig.

Bij Max Health Club aan de Vliet zit ook een team van specialisten voor je klaar als je op zoek bent naar fysiotherapie. Ook in dit team staat de klant centraal en opereren zij onder de naam Blessure Den Haag. Dit houdt in dat de therapeuten samenwerken en elkaar ondersteunen om een oplossing te zoeken voor de klachten.

Methodes als dry needling, manuele therapie, shockwave technieken zijn de gebruikte elementen op een revalidatie traject in te gaan en om blessures deels ook te voorkomen.