Kids

Voor de kleinsten en allerkleinsten is er genoeg te doen binnen Max Health Club. Naast het zijn van een sportclub voor volwassenen, bieden we ook veel aan voor de kids om te bewegen. 

Heb je een zoon of dochter die graag naar de sportschool wil, maar nog geen 16 jaar is? Dan heeft de Max Health Club ook een actief juniorenprogramma in de fitness, waarbij de kinderen onder begeleiding aan de slag gaan.

Je kunt tegelijkertijd zelf sporten en onder professionele begeleiding gaat jouw kind lekker aan de slag d.m.v. op maat gemaakte activiteiten.

Heb je interesse en wil je in contact komen met één van onze locaties? Dan verwijzen we je graag door naar de contactpagina’s van de locaties Klein Zwitserland en Aan de Vliet zelf.

Houd jouw kind meer van samen bewegen in de vorm van een groepsles? Dan zijn er ook verschillende lesvormen die Max Health Club aanbiedt.

Er staan kickbokslessen, streetdancelessen, junior crossfit uren en junior bootcamp op het menu voor deze doelgroep. Let hierbij wel op dat het per locatie wil verschillen welke lessen er worden aangeboden.  

Heb je interesse en wil je in contact komen met één van onze locaties? Dan verwijzen we je graag door naar de contactpagina’s van de locaties Klein Zwitserland en Aan de Vliet zelf.

Ben jij op zoek naar een plek waar jouw kind veel persoonlijke aandacht krijgt tijdens de zwemles, zich op zijn of haar plek voelt en waar jouw kind leert zwemmen als een vis? Kies dan voor de zwemlessen van Zwemschool Max in Den Haag.

Waarom kiezen voor zwemles bij Zwemschool Max?

Zwemschool Max is onderdeel van Max Health Club. Jouw kind krijgt gegarandeerd veel persoonlijke aandacht van onze zweminstructeurs, zodat hij/zij snel vorderingen maakt en het zwemdiploma haalt.

Wij geven graag antwoord op al jouw vragen over de geschatte duur, de kosten per les en opbouw naar de zwemdiploma’s A,B en C. 

Alle informatie over zwemschool Max gevestigd op Klein Zwitserland vind je op de bijbehorende website.

Ben jij op zoek naar judo? Kom jij uit de buurt van Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Leidschenveen, Rijswijk, Zoetermeer en omstreken? Dan zit je bij Westvliet Judo goed! Westvliet Judo zit gevestigd op onze locatie Max Health Club Aan de Vliet.

Sinds 2013 bieden wij als team judolessen aan voor de jeugd. Kinderen vanaf 1,5 jaar zijn al welkom bij ons op de mat. Bekijk ons lesrooster om te zien op welke dagen we alle lessen aanbieden. Naast judolessen organiseren wij ook allerlei leuke evenementen voor de kinderen met ons team. Denk hierbij aan kinderdisco’s, judokamp, slaapfeestjes en nog veel meer!

Voor verdere informatie verwijzen we je graag rechtstreeks door naar Westvliet Judo.

We vangen de kids met liefde op wanneer jij zelf wil sporten. Beide locaties beschikken over een gratis kinderopvang. Wil je de openingsuren precies weten? Dan verwijzen we je graag door naar de contactpagina’s van de locaties Klein Zwitserland en Aan de Vliet zelf.

Gratis proefweek

Klik op jouw locatie en laat je gegevens achter voor het maken van een eerste afspraak. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat een goed moment is voor jou om langs te komen in de club. Je kunt ook meteen aangeven wanneer je wil starten met jouw gratis proefweek.

Kies jouw locatie

Kies Aan de Vliet