Personal Training

Als je aan je fitheid, kracht, uithoudingsvermogen en lichamelijke en mentale conditie wilt werken is trainen met een Personal Trainer ideaal. Tijdens Personal Training Den Haag wordt er samen een persoonlijk doel vastgesteld en een plan gemaakt om dat doel zo efficiënt en duurzaam mogelijk te behalen. De gezondheid staat bij sporten met een Personal Trainer immers op de eerste plaats en het is belangrijk om meer bewustzijn te creëren om de wereld beter en gezonder achter te laten voor de volgende generatie.

Personal Training Den Haag

Een Personal Trainer den Haag is educatief, sociaal, geduldig en zeer behulpzaam. Daar komt nog bij dat je bij een Personal Trainer gym optimaal wordt geholpen bij de correcte lichaamshouding, je krijgt professionele hulp met je persoonlijke wensen en samen worden er realistische doelen gesteld. Een Personal Trainer is er om je te helpen zodat je je einddoel op een realistische en haalbare manier kunt halen om je vooruitgang en de motivatie te verzekeren.

Personal Training Den Haag is geschikt voor vrijwel iedereen: je kunt een Personal Trainer voor afvallen of een personal trainer fitness kiezen, om fitter en sterker te worden, voor een verbeterde lichaamsconditie, om spiermassa op te bouwen en nog veel meer. Een Personal Trainer zal je overigens altijd stimuleren om verder te gaan dan je zelf zou denken. Personal Training is geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden.

Prijzen Personal Training

De prijzen gelden wanneer iemand lid is van de club.

1 sessie 40,00 euro

3 sessies 97,50 euro (eenmalig aan te schaffen)

10 sessies 340,00 euro

25 sessies + 1 bonus 850 euro

Het tarief is gebaseerd op het aantal sessies.

1 sessie 50,00 euro

3 sessies 125,00 euro (eenmalig aan te schaffen)

10 sessies 440,00 euro

25 sessies + 1 bonus 1100 euro

Het tarief is gebaseerd op het aantal sessies.

1 sessie 65,00 euro

10 sessies 590,00 euro

25 sessies + 1 bonus 1475 euro

50 sessies + 3 bonus 2950 euro

Het tarief is gebaseerd op het aantal sessies.

1 sessie 75,00 euro

10 sessies 690,00 euro

25 sessies + 1 bonus 1725 euro

50 sessies + 3 bonus 3450 euro

Het tarief is gebaseerd op het aantal sessies.

Vind een Personal Trainer die je bij je past. Alle Personal Trainers Aan de Vliet vertellen graag hun expertise. Net zoals de Personal Trainers van Klein Zwitserland.

Stel je vraag

Wil je meer informatie ontvangen? Laat het ons weten!

Personal Training voor behalen van doelstellingen

Wil je met een Personal Trainer afvallen, dan is sporten met een Personal Trainer bij een personal fitness Den Haag of een personal trainer gym zeer ideaal. Naast afvallen helpt Personal Training ook met het behalen van andere doelstellingen.

Daarnaast zijn er naast Personal Training Den Haag en personal fitness Den Haag ook andere sportsoorten bij de sportschool waar je onder begeleiding kunt trainen. Het maakt hierbij niet uit of je een beginnende sporter bent of juist al gevorderde oefeningen doet: sporten met een Personal Trainer in een Personal Trainer gym is altijd een verstandig idee.

Vraag direct jouw proefweek aan

Of je nou jaren niet gesport hebt of juist regelmatig in beweging blijft, het aangaan van een nieuwe sportuitdaging door een Personal Trainer  in te schakelen kan de levenskwaliteit verbeteren. Dit geldt voor zowel jong als oud die een beter figuur willen hebben of hun lichaam en geest willen trainen. Steeds meer mensen beginnen met het inhuren van een Personal Trainer om snellere en betere resultaten te behalen.

Ben je ook benieuwd wat een Personal Training voor jou kan betekenen en wil je meer te weten komen over de mogelijkheden van sporten samen met een Personal Trainer? Bij ons kans je terecht voor Personal Training in Scheveningen en Personal Training in Voorburg. Vraag gratis een proefweek aan zodat je onder begeleiding van een ervaren Personal Trainer gebruik kunt maken van alle faciliteiten die de sportschool te bieden heeft. Max Health Club staat immers niet voor niets bekend als één van de beste sportscholen van de regio.