Squash

Op zoek naar Squash in Den Haag of Voorburg en omgeving?
Max Health Club Aan de Vliet biedt alle squashfaciliteiten die je nodig hebt.

Wij bieden:

  • 9 squashbanen
  • Ruime openingstijden: maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 23.00 uur en in het weekend van 08.00 tot 16.00 uur
  • Mogelijkheid tot squashles
  • Jong geleerd is oud gedaan, dus elke maandag 17-18u KidsSquash
  • Dynamische Squash Bond Nederland competitie
  • Een jaarkalender met toernooien en clinics
  • Elke dinsdag- en donderdagavond Squash Clubavonden met vrije inloop

Banen reserveren
Om zelfstandig squash te spelen kun je bij Max Health Club Aan de Vliet per 45 minuten een baan reserveren. Dit kan een week van tevoren voor leden en voor niet- leden vijf dagen van tevoren via ons online reserveringssysteem

Annuleren 
Leden hebben de mogelijkheid zelf te annuleren tot één blok voor de eigen reservering.

Niet-leden hebben de mogelijkheid om zelf te annuleren. Het reeds betaalde bedrag wordt dan teruggestort.
Let op: dit kan tot 24 uur van tevoren.
Op de dag zelf kan het alleen via de receptie.

Voor niet-leden gelden de onderstaande tarieven:

Baanhuur per 45 minuten
Tarieven
Ma-vr 1e dagdeel (07:00-16:45 uur)
€20,-
Ma-vr 2e dagdeel (16:45-23:00 uur)
€30,-
Weekend (08.00-16.00 uur)
€30,-
Tarief introducé met lid
Ma-vr 1e dagdeel (07:00-16:45 uur)
€10,-
Ma-vr 2e dagdeel (16:45-23:00 uur) 
€15,-
Weekend (08:00-16:00)
€15,-

Wil je graag leren squashen? Dan kun je terecht bij onze squashleraar Yasser Fayez, tevens topspeler en winnaar van veel toernooien over heel de wereld. Neem contact met hem op als je graag squashlessen wilt krijgen. Je kunt privelessen boeken of in groepsverband. Dit kan door het sturen van een mail naar Yasser of telefonisch: 06-55157444.

Squash bij Max Health Club Aan de Vliet is een ervaring op zich. De club is één van de gezelligste competitieclubs in Nederland en met succes!

We bieden diverse niveaus voor heren en dames. Om competitie te spelen hoef je dus zeker nog geen volwaardig topsquasher te zijn. Je moet het spelletje gewoon heel erg leuk vinden.

Elk seizoen wordt er door Squash Bond Nederland verschillende competities voor elk niveau georganiseerd. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je de basiskennis van squash(regels) kent, en als je dat hebt, staan er teams op jou te wachten!

Voor meer informatie neem contact op met de wedstrijdleider en squahcoach Yasser Fayez: 06-55157444 of e-mail yasser_fayez@yahoo.com

Binnen de club kun je meespelen in de laddercompetitie. Dit gaat ook via onze handige app. Je kunt zelf tegenstanders uitdagen. Als je wint stijg je op de clubladder. Bovenal, is de clubladder competitie een manier om tegen veel verschillende mede-squashers te spelen, zodat jij ook uitgedaagd wordt op conditioneel en competitief niveau. Meld je hier gratis aan.

Max Health Club Aan de Vliet staat bekend als een gezellige club. Dat uit zich onder andere in de speciale squashavonden die wij organiseren. Tijdens de squashavonden leer jij andere squashers binnen de club kennen en speel je partijtjes tegen elkaar waarin uitdaging en sportiviteit voorop staan. Daarna wordt de avond afgesloten met een lekker drankje in onze brasserie. De clubavonden vinden elke week op dinsdag- en donderdagavond plaats vanaf 20:00u. Voor leden van Max Health Club is de deelname gratis. Niet-leden zijn van harte welkom en betalen per deelname €13,50.

Wil jij er de volgende avond ook bij zijn?
Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel gewenst. Stuur een mail naar Yasser of neem telefonisch contact op via: 06-55157444.