Zwembad & wellness

Max Health Club Klein Zwitserland beschikt over een geweldig zwembad en wellness gedeelte waar leden onbeperkt gebruik van kunnen maken. Vanaf september 2023 beschikt Max Health Club Aan de Vliet ook een zwembad en wellness gedeelte. Naast wellness kun je er ook terecht voor zwemlessen of zwemmen. Als je op zoek bent om te zwemmen in Den Haag, dan ben je van harte welkom bij Max Health Club.

Zwembad in Den Haag

Het zwembad van Max Health Club is toegankelijk voor leden van de sportschool vanaf 18 jaar oud. Elk lid moet eerst douchen vóór het betreden van het zwembad, ook voor zwemlessen. Kies je voor zwemmen bij ons, dan krijg je er een mooie wellness bij.

Tijdens zwemlessen is het zwembad overigens gesloten voor overig publiek. Zwemmen bij onze sportschool is mogelijk tot een kwartier voor sluitingstijd.

Zwemles in Den Haag

Wil je zwemles in Den Haag volgen? Max Health Club heeft een zwembad en sauna en staat bekend als de beste sportschool met zwembad in Den Haag. Tijdens zwemlessen krijgt je kind voldoende persoonlijke aandacht en instructies, waardoor er met plezier geleerd wordt hoe te zwemmen. Zoek je een plek waar je kind zich tijdens de zwemles thuis voelt, dan moet je voor Zwemschool Max kiezen.

Sportschool met Zwemschool Max beschikt over de Licentie Nationale Zwemdiploma’s en er wordt jaarlijks op onafhankelijke wijze door de stichting Nationale Raad Zwemveiligheid getoetst om te checken in hoeverre de zwemlessen en het zwemdiploma aan de recentste kwaliteitscriteria voldoen. Zwemlessen worden gegeven in kleine groepjes van 4 tot 5 kinderen, duurt ongeveer 45 minuten en onder aandacht van ervaren zweminstructeurs in een nieuw zwembad van 1.35 meter diep.

Als volwassenen kun je ook terecht voor zwemles in de vorm van Personal Training. Een zweminstructeur kan jou tillen naar een hoger niveau, zodat je net wat lekkerder door de baantjes heen zwemt.

Zwembad en wellness bij Max Health Club

Max Health Club beschikt over een geweldige gym met zwembad en over een indrukwekkende wellness area waar je tot rust kunt komen. In de wellness area bevinden zich twee sauna’s, ergonomische infrarood faciliteiten, een douche, diverse voetbaden en een stoombad. Wij zijn van mening dat het belangrijk is om meer bewustzijn te creëren als het gaat om de gezondheid van de mens, zowel mentaal als fysiek.

Het zwembad van Max Health Club is 19 meter lang en tot 30-31 graden verwarmd. Wil je gebruik maken van het bad? Dan kun je een timeslot reserveren via onze app. Slechts leden van wellness sportschool worden overigens tot het bad en het wellness gedeelte van de sportschool toegelaten.

Vraag direct jouw proefweek aan

Heb je vragen over zwemles en wil je meer weten over de geschatte duur, de leskosten, diploma’s en dergelijke? Neem dan contact met ons op of vraag een proefweek aan. De proefweek is volledig vrijblijvend en geeft je de mogelijkheid om een week lang onbeperkt gebruik te maken van de sportschool met sauna en zwembad. Zo kun je zwemmen en fitness zelf ervaren voordat je een keuze maakt over een wellness sportschool. Vraag een gratis proefles aan, zodat je meteen kunt beginnen bij de gerenommeerde sportschool met zwembad Max Health Club.