Fitness

Ben je op zoek naar een goede sportclub voor fitness in Den Haag waar je gebruik kunt maken van de verschillende faciliteiten? Dan heb je geluk: voor zowel de beginnende als gevorderde sporter biedt Max Health Club verschillende mogelijkheden als het gaat om het fit houden van je lichaam. Bij ons kun je namelijk terecht voor sporten onder professionele begeleiding van een instructeur, aan wie je overigens altijd vragen kunt stellen.

Daar komt nog bij dat er samen met de instructeur een trainingsschema op maat wordt opgemaakt die jij vervolgens samen met de instructeur gaat doorlopen, zodat je de oefeningen op de juiste manier weet uit te voeren en dat je weet hoe onze Technogym apparaten werken. Dit kan zowel krachttraining fitness als cardio fitness zijn, waarbij er vele mogelijkheden zijn om je jezelf fitter te laten voelen. Mogelijkheden tot krachttraining en fitness cardio zijn er dus bij Max Health Club meer dan genoeg.

Fitness doelstellingen behalen bij Max Health Club in Den Haag

Bij Max Health Club wordt het behalen van je doelstellingen eenvoudig gemaakt: je krijgt de juiste begeleiding van een ervaren trainer. Het maakt daarbij uiteraard niet uit of je kiest voor krachttraining of cardio. Er staat altijd een professionele instructeur klaar om je te helpen met het opstellen van een geschikt trainingsschema, gericht op je persoonlijke situatie. Functionele fitness is altijd het uitgangspunt. Bij Max Health Club leg je de Technogym journey af die ons vertelt dat je maar liefst 6 afspraken tegoed hebt vanaf het moment dat je lid wordt. Bij de eerste afspraak bespreken we je doelen en maken we een passend sportprogramma. In diezelfde week of een week later, kijken we hoe het verloopt en passen we het hier en daar aan indien dit nodig is. We kijken altijd naar de beste optie en begeleiden je met 6 afspraken in de eerste 13 weken als jij dit wil.

Max Health Club biedt verder kwalitatief goed Technogym apparatuur waar je gebruik van kunt maken, waaronder kettle- en dumbells, ballen en elastieken. Ook groepslessen en pool & wellness behoort tot de opties die wij te bieden hebben naast fitness.

Bij Max Health Club Zwitserland kun je gebruik maken van alle fitnessfaciliteiten op de bovenste etage, inclusief een grote fitnessruimte van ruim 600 vierkante meter. Bij Max Health Club Aan de Vliet bieden we naast Technogym ook de Milon cirkel aan. Wij staan niet voor niets bekend als één van de beste sportfaciliteiten in Den Haag. Ons streven is niet alleen om mensen in beweging te zetten, maar ook om iedereen meer bewust te maken van een gezonde leefomgeving. Vandaar ook onze naam: Max Health Club. Wij proberen altijd het maximale te halen uit de mentale en lichamelijke gezondheid van de leden.

 

Gratis proefweek

Klik op jouw locatie en laat je gegevens achter voor het maken van een eerste afspraak. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat een goed moment is voor jou om langs te komen in de club. Je kunt ook meteen aangeven wanneer je wil starten met jouw gratis proefweek.

Kies jouw locatie

Kies Aan de Vliet