Groepslessen

Redenen om voor groepslessen te kiezen zijn genoeg. Naast het feit dat je bij een groepsles niet helemaal in je eentje aan het sporten bent, kun je elkaar samen motiveren en op deze manier het maximale uit de trainingssessie halen. Daarnaast hoef je zelf geen trainingsschema’s te bedenken aangezien de groepsinstructeur dit meestal voor je opstelt. Bij groepslessen gaat het meestal om één gezamenlijk doel, met als bijkomend voordeel gezelligheid, afwisseling en plezier. Op zoek naar groepslessen in Den Haag? Voor fitness groepslessen ben je bij Max Health Club aan het juiste adres.

Groepslessen in Den Haag

Max Health Club wordt beschouwd als één van de beste en meest gerenommeerde groepslessen sportscholen van Den Haag, vooral bekend onder buurtbewoners van omringende wijken als Scheveningen, Benoordenhout, Archipelbuurt en dergelijke. Je kunt verschillende soorten lessen in Den Haag volgen, waaronder zowel lessen binnen als lessen die buiten worden gehouden.

Er zijn vele groepslessen mogelijk. Je kunt gebruik maken ons grote fitnesscentrum en jezelf aansluiten bij een fitness groepsles. Er is verder een prachtige wellness ruimte met een stoombad, infraroodlampen en een sauna en je vindt er ook een enorm zwembad van 20 meter lang. Er zijn ten slotte nog diverse Technogym apparaten die tot je beschikking staan in de sportschool, zowel voor het trainingen van de conditie, voor afvallen, voor krachttraining of voor het creëren van massa.

Groepslessen aanbod bij
Max Health Club

Je kunt bij Max Health Club met meer dan 99 verschillende Les Mills groepslessen meedoen. Denk zo aan welbekende lessen als Body Pump, Body Attack, Les Mills Barre, Sh’Bam, Body Balance en Body Shape. Ook andere groepslessen als Total Workout, een 50+ training, een HITT training, groepslessen fitness en dergelijke behoort tot de vele mogelijkheden uit het aanbod bij groepslessen sportschool Max Health Club.

Alle groepslessen bij Max Health Club zijn geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter. Bij ons staat het creëren van bewustzijn van de gezondheid en de fitheid van de mens voorop. Wij hebben namelijk als doel om mensen zo gezond mogelijk te maken, zowel op lichamelijk als mentaal niveau. Op deze manier wordt op een positieve wijze bijgedragen aan een betere wereld, ook voor de toekomstige generaties.

Vraag direct jouw proefweek aan

Wij geven al onze klanten de mogelijkheid om alle faciliteiten in Max Health Club eerst te ervaren, voordat ze direct in onze producten en diensten gaan investeren. Het ervaren van de groepslessen en andere diensten die wij te bieden hebben kan, zonder dat je direct jezelf moet registreren en voor een bepaalde tijd vastzit aan een abonnement met maandelijkse kosten.

Wil je het zelf ervaren? Dan is het enige wat je hoeft te doen een proefweek aanvragen voor onze lessen. Als je nog vragen hebt, kun je die natuurlijk altijd stellen. Een voorproefje geeft je een duidelijk beeld van wat je mag verwachten als je je straks bij de sportschool aansluit voor een groepsles. De proefweek is overigens gratis en wij zullen je volledig vrijblijvend van start tot eind persoonlijk begeleiden.