Over Aan de Vliet

1 September 2022 breidde Max Health Club zich uit met deze locatie: Max Health Club Aan de Vliet. Vanaf deze datum werd de familiesportschool aan de Westvlietweg 55 de nieuwe tweede vestiging. Voor de omringende omgeving van Den Haag/Voorburg is deze locatie als het voormalige Westvliet geen onbekende. De locatie wordt stapsgewijs een tweede high end Max Health Club.

Tijdens de verbouwing is de club gewoon open om te sporten en streven we ernaar in september 2023 klaar te zijn. Het is het idee dat Max Health Club Aan de Vliet een kopie wordt van het concept van de locatie Klein Zwitserland. Aan de Vliet wordt alleen nog groter. Ook knappen we de huidige squashbanen op, komt er een wellness met Finse sauna, stoombad en infraroodlampen, een zwembad van vijfentwintig meter en een vernieuwde horeca. Met dat in aantocht is er nu al veel te beleven op deze locatie.

Als je op zoek bent naar meer coaching kan dit natuurlijk ook onder begeleiding van een Personal Trainer. Met een team van ruim 30 trainers is er altijd iemand die bij je past voor de juiste coaching en motivatie om aan jouw gezond- en fitheid te werken. Alle soorten Personal Training en tarieven bij Max Health Club worden voor je op een rijtje gezet op de bijbehorende pagina. Ben je al lid en wil je meer informatie over personal training? Vraag hiernaar bij de balie en jouw verzoek voor (kennismaking met) personal training wordt behandeld.

Train je liever in groepsverband? Wij bieden jou een gevarieerd programma aan met verschillende soorten lessen. Naast het volle Indoor Cycling programma kun je ook deelnemen aan (Zwangerschaps-)Yoga- en Pilateslessen, Total Body Workouts en Bodyshapes en aan een van de lessen van het Les Mills-programma zoals GRIT, BodyBalance en BodyPump. Het volledige rooster kun je hier vinden of als member in jouw Mywellness-app van Technogym.

De extra benefits op locatie Aan de Vliet op een rijtje:
  • Grote fitnessfaciliteit en uitgebreid groepslesrooster
  • Uitgebreide wellness met Finse sauna, stoombad, infraroodlampen en zwembad in aantocht (2023)
  • Een in-house team van specialisten op het gebied van fysiotherapie
  • Maandelijkse evenementen voor leden zoals masterclasses, workshops en sportmarathons
  • 9 squashbanen
  • Aangesloten judoschool voor jong en oud
  • Uitgebreide horeca
  • Gratis parkeergelegenheid voor de deur
  • Gratis kinderopvang

Benieuwd wat en wanneer zich iets precies afspeelt op deze vestiging? 

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.

Stel je vraag

Wil je meteen in contact komen met deze locatie? Dat kan!